Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Google Earth 6: Οι πιο «αληθινές» βόλτες που έκανες ποτέ από τον υπολογιστή σου

Τo Google Earth σού δίνει εδώ και καιρό τη δυνατότητα να περιηγείσαι σε όλο τον πλανήτη από την καρέκλα του γραφείου ή τον καναπέ σου. Μπορείς να το κατεβάσεις στον υπολογιστή σου, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ, και να γνωρίσεις μαζί του κάθε γωνιά της γης, στην οποία θα ήθελες πολύ να βρεθείς αλλά… δεν είναι και τόσο εύκολο.
Κάθε νέα έκδοση του προγράμματος κρύβει και μία έκπληξη γι’ αυτούς που το έχουν εγκαταστήσει, έτσι το Google Earth 6 έχει κι αυτό τις δικές του ανανεώσεις, που θα σε κάνουν να θέλεις να το κατεβάσεις μόλις τελειώσεις την ανάγνωση αυτού του κειμένου.

Ποιες είναι όμως οι αλλαγές της νέας έκδοσης;Με το Google Earth 6 μπορείς να εξερευνήσεις τους δρόμους μίας πόλης όπως ποτέ προηγουμένως. Το νέο Street View σε βοηθάει να περιηγηθείς σε κάθε μέρος εύκολα και γρήγορα, ενώ, τη στιγμή που το επιθυμείς, μπορείς να επιλέξεις την αλλαγή σε ground-level view, ώστε να δεις την ίδια τοποθεσία σε 3D.
Στη νέα έκδοση μπορείς πλέον να δεις τρισδιάστατα δέντρα σε τοποθεσίες σε ολόκληρο τον πλανήτη για πιο αληθοφανή περιήγηση, σαν να βρίσκεσαι σε κάθε σημείο πραγματικά. Επίσης, με τη λειτουργία «Historical Imagery», που πρωτοείδαμε στην έκδοση 5.0 και βελτιώνεται ακόμη περισσότερο, μπορείς να πάρεις μια γεύση από το αγαπημένο σου μέρος μία άλλη ιστορική περίοδο.

Κατέβασέ το τώραΟι βελτιώσεις είναι πολλές και σημαντικές, γι’ αυτό ένα update στο Google Earth που έχεις στον υπολογιστή σου επιβάλλεται. Μπες και κατέβασέ το, λοιπόν, από το www.google.com/earth και ξεκίνα άμεσα τις πιο «αληθινές» περιηγήσεις σου στον πλανήτη.



via@techgear.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου